ARGES WINTER MTB MARATON 2010 – montain bike in Arges

ARGES WINTER MTB MARATON 2010 – montain bike in Arges
Montain Bike Arges
Montain Bike Arges

ARGES WINTER RACE 2010, va fi al 2-lea concurs de Winter Race din Romania dupa Cluj Winter Race. El este organizat de catre WARPSOFT in colaborare cu  ROCK BIKE MONTAIN, iar competitia se va desfasura pe data de 20 Februarie 2010.

Concursul este unul de tip OPEN, adresandu-se atat sportivilor legitimati cat si celor nelegitimati. De la bun inceput principalul scop a fost promovarea mountainbike-ului si Cross Country-ului care in ultimul timp a pierdut mult teren in fata Marathonului. In acelasi timp dorim sa promovam Argesul ca fiind o zona excelenta pentru practicarea acestui sport.
Vor fi doua categorii pentru barbati, iar fetele vor concura impreuna. Barbatii pot alege intre categoria FUN si HERO, cu mentiunea ca sportivii legitimati se vor putea inscrie doar in cadrul categoriei Hero. Sportivii nelegitimati au dreptul de a se inscrie in oricare categorie. Diferenta intre cele doua categorii va fi ora de start si numarul de ture parcurse.

Numar de ture:
- HERO Masculin – 8 ture
- FUN Masculin – 6 ture
- FETE – 4 ture

* Acest numar de ture poate fi modificat fara o notificare prealabila pe site, in functie de conditiile meteo.

Premiile pentru fiecare categorie for fi urmatoarele :
Locul I – 10 milioane
Locul II – 8 milioane
Locul III – 5 milioane

Data desfasurarii concursului va fi 20 Februarie. Iar programul este urmatorul:
Vineri, 19 Februarie
12-16 Marcarea traseului, antrenamente, inscrieri
Sambata, 20 Februarie
9-10:45 Inscrieri si preluarea numerelor de concurs
11:00 Start Arges Winter Race FUN si FETE
12:30 Start Arges Winter Race HERO
15:00 Premierea

Taxa de inscriere: 25 de lei pentru cei inscrisi pe net. 30 de lei la fata locului, in limita locurilor ramase.
Numarul de concurent este limitat, astfel ca pentru categoria HERO sunt disponibile 100 de locuri, categoria FUN 100 de locuri iar FETELE au 20 de locuri. Nu exista categorii de varsta, in schimb minorii trebuie sa vina cu o imputernicire din partea parintilor.

Ciclism Extrem
Ciclism Extrem

Regulament:
- competitia este deschisa oricarui ciclist, amator sau profesionist care dispune de bicicleta in buna stare tehnica, casca de protectie, o buna stare a sanatatii, un minim de experienta. Este recomandat ca participantii sa dispuna de asigurare in caz de accidente.
- participarea se face pe PROPRIA RASPUNDERE!
- nu exista restrictie la tipul de bicicleta dar va recomandam bicicleta de tip MountainBike.
- este interzisa folosirea bicicletelor electrice / cu motor sau tractarea de catre un alt vehicol sau alt concurent.
- inscrierea concurentilor va fi posibila doar in cadrul categoriilor afisate pe site si va putea fi facuta atat online cat si la fata locului comform programului afisat mai sus.
- participantii sub 18 ani vor prezenta OBLIGATORIU acordul scris de mana al unui parinte, incluzand numarul de telefon al parintelui.
- numarul de concurs va fi montat pe bicicleta, in fata, pe ghidon si nu va fi inlaturat decat dupa trecerea liniei de sosire (sau in caz de abandon).
- costurile legate de deplasare, cazare, masa, asistenta tehnica, inscriere, vor fi suportate de catre fiecare participant in parte.
- este interzisa aruncarea pe traseu a ambalajelor sau a altor obiecte ce nu sunt biodegradabile. Acestea vor putea fi aruncate doar la postul de alimentare care se va afla in zona START/FINISH
- sportivii premiati nu vor avea sa urce pe podium cu bannere, steaguri si alte materiale de publicitate, altele decat cele inscriptionate pe echipamentul de concurs/prezentare cu care se vor prezenta la premiere.
- concurentii trebuie sa urmeze intocmai traseul marcat, in caz contrar vor fi descalificati.
- organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi imaginea participantilor la Arges Winter Race in materialele de promovare a evenimentului, sub forma de fotografii, afise, filme, etc.

Hai la aer curat cu bicicleta
Hai la aer curat cu bicicleta

Anulari! In caz de forte majore organizatorii isi rezerva dreptul de a anula competitia. Participantii inscrisi vor primi minim 50% din taxa de inscriere inapoi, maxim 100%. Organizatorii nu vor suporta in nici un fel costurile adiacente (transport, cazare, masa, etc).

Leave a comment

Your email address will not be published.

**