Cabana Valea cu Pesti, Arges

Cabana Valea cu Pesti, Arges
Cabana Valea cu Pesti

Cabana Valea cu Pesti

ACUM SE NUMESTE  HOTEL VALEA CU PESTI
Cabana Valea cu Pesti 2**, situata pe malul Lacului Vidraru, pe Transfagarasan la km 70, a fost construita in anul 1969 in timpul dictaturii comuniste, iar pentru foarte multa vreme cabana nu facea parte din domeniul turistic, fiind in proprietatea Partidului Comunist Roman si fiind folosita in special de catre membrii familiei Ceausescu.

Dintre membrii familiei fostului dictator, cel mai des la Cabana Valea cu Pesti, venea fiul cel mic Nicu Ceausescu care folosea apartamentul de protocol, astazi apartamentul 101.

Cabana este construita pe 4 nivele, fiind strajuita la est de o colina si de aceea toate camerele cabanei sunt construite pe partea vestica avand ca panorama intinderea Lacului Vidraru. Cabana are 45 locuri de cazare in :
– camere duble (la etajul 3) clasificate la 1 stea (cu minigrup sanitar propriu),
– 7 camere triple si 1 apartament (la etajul II) clasificate la 2 stele cu TV si grup sanitar propriu
– 4 camere duble, 1 camera cu pat matrimonial si apartamentul 101 (la etajul I) clasificate la 2 stele cu TV si grup sanitar propriu.

Restaurantul cabanei, modernizat in anul 2002 fiind inchis cu geam termopan cu o capacitate de 80 locuri si ofera o minunata priveliste asupra Lacului Vidraru si asupra Muntilor Fagaras.

Fiind clasificata la nivelul de 2 stele, cabana ofera turistilor servicii de cazare, masa si agrement si este preferata de cei care doresc sa admire frumusetile naturii, sa profite de clipele de liniste, de aerul curat si de bucataria excelenta.

Tel/fax: 0248.721.070
Mobil: 0747.11.99.01 (L – V, orele 9–18) sau 0745.012.761
E-mail: selectra.rezervari@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published.


**