Casa de vacanta Dambovicioara Roua Florilor – Valea Cheii


Casa Vacanta Dambovicioara

Casa Vacanta Dambovicioara

Ascunsa in inima naturii, intr-un loc plin de liniste si aer curat, Casa de vacanta Dambovicioara iti pune la dispozitie 5 camere (pat dublu) + 1 apartament. Fiecare camera este dotate cu baie proprie.  Living-ul are o capacitate de  24 locuri. Bucataria este doatat si utilata complet cu aragaz, frigider, filtru cafea si prajitor de paine.  Vorbele sunt de prisos, o sa las imaginile sa vorbeasca de la sine ….

 

Casa este asezata in Rezervatia Piatra Craiului, in Dambovicioara, intrarea Vala Cheii, strajuita de paraul Valea Cheii, iar curtea este traversata de un izvoras de munte, un loc unde nu auzi decat cantecul pasarilor din padure, ideal pentru liniste si odihna.

  • Casa are 7 camere (14 locuri) astfel : 5 camere duble fiecare cu baia ei si un apartament cu baie proprie.
  • Baile sunt dotate cu cabine cu hidromasaj si doua cu cada. Livingul este spatios (60mp ) cu baie de serviciu.
  • Bucataria este utilata cu tot necesarul si este la dispozitia turistilor non stop.
  • Casa este incalzita cu centrala proprie si are apa calda permanent.

Toti turistii care au venit la noi au revenit, deoarece zona inca nu este cunoscuta si ei au fost incantati de aceasta zona inca putin salbatica si de confortul si curatenia pe care noi le-o oferim.

Ca activitati de petrecere a timpulu liber avem table, darst, , plimbari la Pestera Dambovicioarei si la pestera Uluce neamenajata dar superba, (din ea izvoraste paraul Valea Cheii), este cea din poza, plimbari la Castelul Bran, vizita la Stana Traditionala pentru cei interesati, stabilirea unor trasee in masivul Piatra Craiului impreuna cu cei de la Salvamont, dar cu rezervare din timp

Facilitati cazare: frigider in unitate, transport auto, TV in living, rau in curte, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, spalatorie, terasa, gratar/barbeque, living, sala de mese

Facilitati camere: uscator de par, baie cu cada, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera

Pentru mai multe detalii si rezervari:
traveldambovicioara@yahoo.com
0744524874

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


**