Excursii organizate, drumetii si trasee montane Arges

Excursii organizate, drumetii si trasee montane Arges
Trasee montane

BONCEA Ion – organizator trasee montane in Romania si in strainatate

Traseele montane, excursiile organizate sunt activitatile cel mai des intalnite. Urcatul pe munte este activitate de agrement din turism si sporturile montane ce are ca scop relaxarea, odihna si sporirea activitatii fizice.

TRASEE MONTANE, DRUMETII, EXCURSII, TIROLIANA, RAPEL, ALPINISM – ACUM SI IN ARGES

Dorim sa aratam Romanilor si strainilor ca avem intradevar o patrie de invidiat. Cat mai multi sa indrageasca natura. Si aceasta prin drumetii si in toate anotimpurile. Acesta este turismul, o dorinta si o necesitate a timpurilor noastre. Inapoi la natura, ca pe vremea lui Rousseau, dar altfel, in conceptie, si cu mijloace moderne.

Cand sa mearga omul in natura? Oricand! Nu exista anotimp care sa inchida drumetului adevarat, drumul spre munte.
De ce sa facem turism? Pentru ca drumetia inseamna cunoastere, miscare, sanatate, confruntare cu natura si cu tine insuti.

Marea este chemarea unui singur anotimp, o invitatie la lene si reverie. Muntele? Muntele inseamna mers, catarare, fapta. Sunt doua moduri de a te odihni. In sezlong si in miscare. Drumetia este odihna activa, bucuria de a strabate spatii, de a urca pe culmi.

Turism Arges impreuna cu MereuCalator ofera tuturor turistilor care vin in judetul Arges, posiblitatea de a strabate carari montane prin excursii organizate, drumetii de cateva zile, tabere pentru copii, alaturi de ghizi experimenti, care transforma o excursie obisnuita, intr-o surprinzatoare si placuta combinatie de natura, deprinderea unor cunostinte legate de munte, drumetie, istorie montana si orice exprima nevoia de explicatie.

Aveti copii dar nu va simtiti in stare sa parcurgeti un traseu cu ei? MereuCalator aranjeaza pentru copii dumneavoastra sa aiba parte de cea mai minunata si utila incursiune in munte in timp ce dumneavaostra savurati aerul curat de munte intr-un sezlong confortabil. Drumetia poate dura si mai multe zile cu intoarcere la punctul de plecare in fiecare zi sau folosind cabane montane peste noapte.

Turism Arges si MereuCalator va ofera:

 • organizare drumetii prin padure
 • tabere
 • alpinism / catarare
 • trasee montane
 • tehnici de supravietuire
 • scoli de vara pentru copii
 • actiuni de cercetare;
 • educarea tineretului pentru un turism ecologic;
 • instruirea si perfectionarea membrilor in sporturi ca drumetie montana, cicloturism, alpinism, speologie.

Mini galerie foto trasee montane, excursii, tiroliana, rapel etc:
drumetii-organizatealpinism-organizatalpinisim-autorizat-argescatarare-munte-argescatarari-argesrapel-munte-argestrasee-montane-argestrasee-montane-organizaterapel-coarda-argesscoli-de-varatiroliana-arges

CUM SE PROCEDEAZA:

 • Ne solicitati pentru un anume grup, traseu sau mod de curs/distractie montana intr-o anumita perioada, iar noi punem la punct un plan pentru ceea ce doriti sa faceti.
 • Va trimitem pachetul pregatit special pentru excursia dumneavoastra impreuna cu preturile si conditiile de excursie.
 • Trebuie sa asigurati mancarea si cazarea la cabane a Ghizilor (atunci cand este nevoie). Ghizii se ocupa de rezervari la cabane, prim ajutor, solicitarea echipei salvamont in caz de nevoie, jocuri de cabana, instruire la mers, initiere in alpinism, mers, respiratie, etc.

GHIDUL NU este CARAUS – In cazul excursiilor cu persoane ADULTE, daca doreste, poate ajuta la transportarea bagejelor turistilor. Inainte de placere, pe traseu, ghidul va verifica si compara greutatea ce urmeaza sa fie carata de un individ si potentialul fizic al acestuia.

In cazul excursiilor cu copii se procedeaza astfel:

 • Bagajele sunt transportate de catre ghizi (implicit ghizii pleaca mai multi), copiii carand lucruri personale si alte lucruri atat cat poate duce lejer fara a obosi.
 • Daca se pleaca la initiere in alpinism si se sta mai multe zile, exista o echipa de oameni care vor cara alimentele si tot ce este necesar la cabana unde se sta, grupul de copii fiind dus la cabana de 1-2 ghizi (dupa caz).

Leave a comment

Your email address will not be published.


**