O noua partie de ski si snowboard in jud Arges,

O noua partie de ski si snowboard in jud Arges,
Partie de ski in jud Arges
Partie de ski in jud Arges

Locuitorii municipiului Campulung Muscel se pot bucura de o partie de schi amenajata la numai cinci kilometri de oras, în comuna Mioarele, judetul Arges.

Profitand de zapada cazuta în cantitati mari în ultima perioada, administratorii partiei au inaugurat partia “Chilii” pe data de 18 decembrie, cand schiorii au putut folosi gratis teleschiul.

Partia, cu lungimea de aproximativ un kilometru, este destinata începatorilor, dar si entuziastilor schiului, devenind în scurt timp principala modalitate de petrecere a timpului liber pentru localnici, dar si pentru turistii veniti special pentru a schia intr-un decor pitoresc.

[box]

Harta Partie de ski Mioarele


View Obiective turistice, pensiuni Arges in a larger map[/box]

“Locuiesc de o viata în Campulung însa nu stiam ca avem o partie aici”, declara, surprins, un localnic venit la schi cu întreaga familie. Pasionatii de sporturi de iarna sunt bucurosi ca nu mai trebuie sa mearga pana în Poiana Brasov sau alte statiuni cunoscute pentru a se bucura de zapada.

Situata pe dealul Matau la o altitudine de 1.017 metri, partia ofera o frumoasa panorama asupra orasului Campulung Muscel si a Muntilor Iezer-Papusa. Partia “Chilii” beneficiaza de teleschi si de un centru de închiriere a echipamentului destinat schiului. Tarifele sunt modeste în comparatie cu statiunile consacrate. Astfel, o urcare cu teleschiul costa 5 lei, trei urcari costa 10 lei, zece urcari – 30 de lei, iar un abonament pentru toata ziua costa 50 de lei.