Pensiunea Casa Europan, Dambovicioara

Pensiunea Casa Europan, Dambovicioara
Pensiunea Casa Europan

Pensiunea Casa Europan

Pensiunea Casa Europan este situata pe culoarul Rucar-Bran,cu acces dinspre Pitesti – Campulung Muscel, Targoviste si Brasov.

Pensiunea este amplasata la 100 de metri de podul ce trecepeste raul Dambovicioara, pe drumul care duce spre chei si obarsiaraului. Tot pe acest drum se poate ajunge la pestera Dambovicioara sipe traseele din Parcul National Piatra Craiului.

Dar mai intai sa zabovim putin si la Casa Europan. Aici vaasteapta 9 camere duble cu pat matrimonial si un apartament cu undormitor pregatite pentru a va petrece un minunat sejur. Restaurantul cu semineu ce aminteste de casele domnesti din zona, bucatariatraditionala, barul, terasa cu gratar, peluza ce tine loc de joacapentru copii, terenul de tenis cu gazon artificial, catelul mioritic botezat “Ursu ” dar si ospitalitatea oamenilor, ofera turistiloraflati in cautarea traditiilor si obiceiurilor de odinioara un placutmoment de regasire si armonizare cu natura si spiritul stramosilor , acaror legende inca mai rasuna prin muntii si vaile locului.

Cheile Dambovicioarei sunt vestite pentru frumusetea si salbaticia lor.Pesterile , florile rare monument al naturii, paraiele repezi pline depastravi sunt tot atatea motive pentru a vizita aceste locuri. Mai incolo , spre “Tara Ardealului “la iesirea din defileul Rucar- Bran, vegheaza Castelul Bran al vestitului Domnitor Vlad Tepes, transformat de literatura occidentala in miticul Conte Dracula.

Restaurantul cu semineu ce aminteste de casele domnesti din zona, bucataria traditionala, barul, terasa cu gratar, peluza ce tine loc de joaca pentru copii, terenul de tenis cu gazon artificial si nocturna, dar si ospitalitatea oamenilor, ofera turistilor aflati in cautarea obiceiurilor de odinioara un placut moment de regasire si armonizare cu natura si spiritul stramosilor a caror legende inca mai rasuna prin muntii si vaile locului.

Pensiunea Casa Europan: 0248 544 236
S.C. Europan Prod S.A. : 0248 223 520
Dl. Mirel Molete: 0723 182 193
D-na. Alina Petrescu: 0723 221 814

Adrese de e-mail:
office@pensiuneacasaeuropan.ro
director@pensiuneacasaeuropan.ro

Persoana de contact: Alina Petrescu


Leave a comment

Your email address will not be published.


**