Pensiunea Elza, Corbeni

Pensiunea Elza, Corbeni
pensiunea-elza-corbeni-arges

Cazare Corbeni, Pensiunea ELZA


Drumetule, vino si vezi acest minunat colt unde brazii seculari isi rascolesc cetinile in apa cristalina a Lacului Vidraru,dand un ultim sarut undelor Argesului,care,intr-o vijelioasa cascada subterana smulge torente de energie ce mai departe se vor transforma in fluvii de kilowati dand pretutindeni stralucire inedita constelatiilor industriale.

Va invitam sa popositi in comuna Corbeni,comuna plina de oameni harnici si ospitalieri,asejata la 18 km de Curtea de Arges,pe Drumul National 7C (DN7C),aici va intampina gazdele primitoare ale Pensiunii Casa Corbeanu si Elza pundu-va la dispozitie un numar de 4 locuri la Casa Corbeanu,respectiv 20 locuri la Pensiunea Elza,repartizate in camere de doua si patru locuri,dotate cu televiziune prin cablu ,grupuri sanitare proprii sau comune modernizate si utilate corespunzator.

Camera 2 locuri – grup sanitar propriu 3
Camera 3 locuri – grup sanitar propriu 2
Camera 4 locuri – grup sanitar propriu 2
Camera 2 locuri – grup sanitar comun 2


Ambele locatii dispun de locuri de parcare proprii si pazite,spatii verzi deosebit de frumoase, locuri special amenajate pentru petrecerea timpului liber in cadru natural. Stilul rustic se imbina armonios cu modernul,ca dovada a elegantei si a bunului gust ce caracterizeaza cele doua locatii.

Telefon :
0727.797.736
0749.246.312
0749.246.298

Adresa completa:
Ambele locatii se afla in comuna Corbeni, sat Corbeni, judetul Arges.Astfel:

* Casa Corbeanu se afla la 18km de orasul Curtea de Arges
* Pensiunea Elza este situata la o distanta de 1km de prima locatie inspre Barajul Vidraru


1 Comment to “Pensiunea Elza, Corbeni”

  1. […] stele Cazare ieftina intre 70 – 100 RON/noapte la Pensiunea Dealu Insorit, Albestii de Arges Cazare ieftina intre 50 – 100 RON/noapte la Pensiunea Elza, Corbeni Cazare ieftina intre 50 – 100 RON/noapteĀ  la Pensiunea Micul Vrajitor, Aref Cazare ieftina […]

Leave a comment

Your email address will not be published.


**