Pensiunea Micul Vrajitor, Aref

Pensiunea Micul Vrajitor, Aref
pensiune-aref-cazare

Pensiunea Micul Vrajitor Aref

Aproape de malul raului Arges, in satul Capataneni, la doar 2 kilometri de intrarea spre cetatea lui Vlad Tepes, se afla un loc in care turistii din tara si din toata lumea pot innopta sau pot petrece un sejur de cateva zile.

Curatenia si ordinea, dar si linistea necesara turistului care vine de pe drumuri, reprezinta un deziderat, desi se afla pe drumul national de unde se poate admira cetatea lui Dracula, barajul Vidraru, statuia Luminii, centrala electrica Vidraru, in continuare drumul serpuieste inconjurand lacul Vidraru pana sus la tunel, care trece la cabana Balea.

[box]

Harta Pensiunea Micul Vrajitor


View Obiective turistice, pensiuni Arges in a larger map[/box]

De aici, de la acesta pensiune turistul poate admira privelistea de neuitat a “Drumului Cerului” care de la inaltimea de 2000m poate vedea in zare chiar municipiul Pitesti si Sibiu.

Pensiunea Micutul Vrajitor este situata la baza muntilor Fagarasi, in judetul Arges, la distanta de numai 23 km fata de Curtea de Arges. Traseul marcat pe harta judetului cu galben reprezinta Drumul National 7C.

Pensiunea se afla la distanta de 165km fata de Bucuresti respectiv 52km fata de Pitesti. Datorita numarului de locuri ridicat, precum si a condtiilor de cazare si masa menite sa va asigure confortul la cel mai inalt nivel, vacanta dumneavoastra va fi una perfecta.

Pensiunea dispune de 15 locuri de cazare in 6 camere cu tv prin cablu ce au 2,3 si 4 locuri, deservite de 2 bai. Camerele sunt in cladirea cu restaurantul, cladire ce dispune de centrala termica proprie.

De asemenea pensiunea mai dispune de 20 locuri de cazare in 10 casute rustice cu 2 paturi si tv prin cablu, deservite de 2 grupuri sanitare, prevazute cu lavoare, wc-uri si dusuri si sunt incalzite cu radiatoare electrice, daca este necesar.

Restaurantul are o capacitate de 40 locuri in sala si 25 locuri pe terasa.

La cerere, se pot organiza petreceri de zile onomastice, mese festive, nunti si botezuri.

Pentru relatii si rezervari apelati
0727.715.718 0765.277.589
Administrator
Dana BIRSAN
Adresa: sat. Capatineni, com. Arefu, jud. Arges.

1 Comment to “Pensiunea Micul Vrajitor, Aref”

  1. Bună ziua! M-ar interesa sa știu dacă primiți și caini, am un ciobănesc german, are 2 ani, specific ca nu strica lucruri și sta în permanenta cu noi.
    Mulțumesc anticipat!

Leave a comment

Your email address will not be published.


**