Pensiunea Rustic “Gura de Rai”, Arefu

Pensiunea Rustic “Gura de Rai”, Arefu
Pensiunea Rustic "Gura de Rai", Arefu

Pensiunea Rustic "Gura de Rai", Arefu

Pensiunea Rustic este situata in Turburea, judetul Arges, comuna Corbeni, la aproximativ 20 de kilometri distanta de Municipiul Curtea de Arges. Pensiunea se afla departe de zgomotul orasului in mijlocul naturii.

Pe teren se afla casa batraneasca cu 3 camere, dotata cu baie si beci, o constructie noua formata din bucatarie si mansarda, un saivan pentru animale de 80 mp si un lac cu suprafata de 30 mp. In total sunt 12 locuri de dormit.

Pensiunea, la care se ajunge pe un drum pietruit, se afla intr-un cadru natural deosebit ce imbie la relaxare intr-o liniste totala.

Camerele pensiunii imbina armonios elementele traditionale tipice zonei de munte cu normele actuale ale confortului.
S-a acordat o deosebita atentie pastrarii, cat mai aproape de original, a casei batranesti reconditionand-o si adaugandu-i-se apa curenta si electricitate. Baile sunt complet noi si dotate cu tot confortul necesar unui sejur de vis.

Meniul oferit pe perioada sederii este unul traditional romanesc, dar clientul isi poate manifesta, in prealabil, preferintele gastronomice. Telemeaua cu mamaliga, branza, cascavalul, vanatul, pastrama si ciorbele sunt unele dintre specialitatile casei. Garanta ca toate produsele sunt naturale si ecologice.

Pensiunea dispune si de o crama cu tuica, ciresata, visinata si vin pentru a petrece cu voie buna si veselie.

[box]

  • Paul Bostinaru
  • Mobil Orange:”(+4) 0745 072 177
  • Mobil Vodafone: (+4) 0724 094 560
  • E-mail: bostinarupaul@yahoo.com

[/box]

Leave a comment

Your email address will not be published.


**