Pensiunea T6, Arges

Pensiunea T6, Arges
Pensiunea T6

Pensiunea T6

Pensiunea T6 – cabana montana, clasificata 3*, cazare si masa pentru 16 persoane, partii de schi si sanie, dotari si conditii exceptionale, la poalele Pietrei Craiului.

Acces pe DN 73, Pitesti -Brasov, la 50 km de Brasov si la 89 km de Pitesti.  Vila T6 este situata pe drumul dinspre Campulung spre Brasov, la doar cativa km de localitatea Rucar. Vila este mai izolata, fiind situata in apropiere de Dealul Sasului, intr-o zona linistita si frumoasa.

Vila T6 este o varianta buna pentru relaxare si foarte buna petru petreceri, serbari si gratare in aer liber.

Se ofera cazare in 8 camere duble. Toate camerele dispun de grup sanitar propriu, TV, balcon (toate camerele sunt la etaj). Retineti ca 4 camere au baie exterioara (imediat langa intrarea in camera).

Vila dispune de finisaje de calitate si geamuri termopan. Confortul termic e asigurat de centrala termica proprie, apa calda non-stop. Se poate pregati mancarea la cerere (sa se anunte din timp), dar exista si bucatarie la care au acces turistii.

Sala de conferinte, salon de petrecere/ sala de zi, terasa, curte spatioasa cu gratar.Sauna, fitness, ping-pong, jocuri (rummy, table, carti, sah).

Adresa: Dambovicioara, Sos. Principala km. 89, jud. Arges

Telefon  0788238547
Fax 0248223652
Email marius@temsix.ro


Leave a comment

Your email address will not be published.


**