Pensiuni Valea Argesului

Pensiuni Valea Argesului

Te-ai decis sa petreci o saptamana la munte in judetul Arges? Uite cateva din pensiunile pe care le recomandam cu caldura, pensiuni de pe Valea Argesului:

Pensiunea Casa Domneasca, Valea Argesului

Vi din partea de sud a tarii iar primul orasel curat care te” izbeste” in drumul tau catre munte este Curtea de Arges. Cetate de scaun, prima capitala a Tarii Romanesti, orasul Curtea de Arges are in trecutul sau nepieritor, dovezi de glorie si demnitate si poseda nebanuite comori, atat pentru pasionatul de monumente istorice, pentru amatorul de folclor si arta populara, cat si pentru cei ce doresc sa admire frumusetile naturale ale acestor locuri.

Daca te hotarasti sa petreci cateva zile prin Curtea de Arges iti recomandam cazare la Pensiuna Casa Domneasa. Putin cam ridicate preturile dar cu siguranta merita. Pensiunea Casa Domneasca isi merita cele 4 stele prin modul sau de prezentare, prin serviciile oferite la standarde inalte. Aici te poti relaxa beneficiindde sauna, piscina, o bucatarie traditionala exceptionala, internet wirelles etc. Pensiunea este asezata astfel incat Dvs sa aveti o panoram a orasului Curtea de Arges.

Pensiunea Hotel Naturalis, Valea Argesului

Cam la vreo 6-7 km de Curtea de Arges, gasesti pe partea stanga cum urci Transfagarasanul, Pensiunea Hotel Naturalias. Hotelul va pune la dispozitie  o minibaza de agrement cu sauna, cada de hidromasaj, masaj, cabinete de electroterapie, terapie cu laser si aerosoli ultrasonabili,sala de fitness si teren de sport. Un adevarat locsor in natura pentru ati incarca bateriile. Hotelul este de 3 stele, servicile sunt oferite de personal calificat, astfel Dvs sa beneficiati de un sejur de neuitat.

Pensiunea Micul Vrajitor, Valea Argesului

 

Pentru cei tineri, aventurieri, recomandam cazare la pensiunea Micul Vrajitor. Pensiunea Micul Vrajitor este situata pe Valea Argesului la 23 de km de Curtea de Arges. Preturile sunt accesibile, puteti lua masa, oricand doriti fara a face garua in buget. Pensiunea este un adevarat camping, cu cabanute din lem construite traditional.

Pensiunea Irina, Valea Argesului

In aceeasi zona ca si Micul Vrajitor, o alta pensinea de pe Valea Argesului este si Pensiunea Irina. Pensiunea ofera o variata gama de conditii pentru relaxare dintre care un treren de fotbal (tennis), o sala de fitness, o sauna, un teren de joaca pentru copii, un foisor cu barbecue, internet si televiziune prin satelit. Avantajul major al Pensiunii Irina este amplasarea acesteia.  Locatia este la cateva sute de  metri de drumul principal asfel nu veti fi deranjati de zgomotul masinilor de pe soseaua principala.

Pensiunea La Cetate, Valea Argesului

Urcand usor spre munte, pe Transfagarasan o alta pensiune din Valea Argesului pe care o recomandam este pensiunea La Cetate. Pensiunea La Cetate isi trage numele datorita amplasarii acesteia chiar la baza cetatii Poienari, cunoscuta si sub numele de cetatea lui Vlad Tepes (Darcul).  Aici puteti servii masa in aer liber pe una dintre cele doua terase disponibile, puteti vizitata cetatea Poienari, si de asemenea daca doriti oricand puteti face un gratar pe pajistile din apropierea pensiunii.

Acestea sunt cateva din pensiunile de pe Valea Argesului unde iti garantam ca nu vei regreta niciodata alegerea facuta.


Leave a comment

Your email address will not be published.


**