Promovarea Turistica si importanta ei

Promovarea Turistica si importanta ei

De ce este importanta promovarea pentru agentul de prestari servicii turstice?

Promovarea este importanta pentru orice business. Fie este promovare online, fie promovare printata, sau promovare prin viu grai (recomandare), acteasta este benefica  oricarui business. Pentru agentii de prestari servicii turistice promovarea aduce clienti mai multi, branding, incasari mai mari. Idiferent ca promovam un hotel de 5 stele sau o pensiuni de 2 stele, promovarea trebuie efectuata bine si mentinuta tot timpul. Lipsa promovarii unitatii turistice duce de obicei la insucces.

Cresterea incasarilor datorita promovarii

Cresterea incasarilor datorita promovarii

O promovare a unitatii de cazare bine facuta ne va umple cu clienti unitatea de cazare  indiferent de sezon. Daca stim cum sa cream pachete de servicii turistice si sa le adaptam sezonului si situatiei economice impreuna cu promovarea turistica ne vor aduce beneficii atat financiar cat si moral. Promovarea este un angajament pe termen lung, care trebuie mentinut, in care sunt implicati atat proprietarii unitatilor de cazare cat si prestatorii de servicii de promovare.

In concluzie promovarea este importanta pentru business-ul nostru, pentru succesul in afaceri, pentru incasari mai mari ..

Leave a comment

Your email address will not be published.


**