Snowboard la Balea Lac

Snowboard la Balea Lac
Snowboard Balea LAC

Snowboard Balea LAC

Snowboard-ul este un sport aparut relativ recent, insa castiga cu rapiditate teren in fata ski-ului. Din ce in ce mai multi tineri prefera “datul cu placa” sportului clasic de iarna, skiatul, curbele elegante executate la viteze ametitoare fascinand multa lume.

Zona Balea este un loc destinat snowboard-erilor profesionisti obisnuiti cu zone off-pist. Totodata este un loc de intalnire al jump-erilor cu ocazia organizarii de concursuri de sarituri sau Jibbing. Pentru cine nu stie ce este jibbing-ul, acesta este o modalitate de a te distra pe snowboard sau pe skiuri, care a prins bine in randul riderilor de toate categoriile.

Balea-lac-snowbalea-lac-snowboardsnowboard-Balea-lac

In lipsa snowpark-urilor si a elementelor de jib de pe partiile de la noi din tara, riderii nu au unde sa invete sau sa progreseze decat construindu-si singuri elemente de jib sau ocazional la concursuri, unde imediat dispar si totul e nivelat ca si cum nu a fost nimic.

La Balea Lac se poate practica snowboard-ul de la prima zapada pana in luna martie-aprilie. Uneori poti face plaja pe snowboard.

Pentru a va informa mai bine despre partiile disponibile la Balea Lac va invit sa urmariti urmatorul film de prezentare.

Leave a comment

Your email address will not be published.

**