Tiroliana Fagaras, Capra

Tiroliana Fagaras, Capra
Tiroliana Cabana Capra, Fagaras
Tiroliana Cabana Capra, Fagaras

Complexul Turistic Capra dispune de o instalatie tip tiroliana pentru turistii sai. Este  un sport extrem destul de rar in Romania dar foarte popular in Europa. Instalatia este profesionala iar toate masurile de siguranta sunt verificate inainte de inceperea traseului. Pornire pe  traseul de tiroliana se face in prezenta personalului calificat pentru evitarea evetualelor accidente.

Tiroliana este un mijloc de relaxare pemtru unii, sport extrem pentru altii si “drog” pentru cativa. Traseul tirolianelor de la Complexu Capra Fagaras, resusete sa-ti ridice ritmul inimii. Este locul ideal pentru un teambuilding, unde sa petreci clipe frumoase cu persoana iubita sau cu familia.

Telefon: 0040.248.721.451; 0040.248.721.452;
Fax: 0040.248.50.60.47

Site: www.posada.ro
Email: office@posada.ro;
posada_cag@yahoo.com

Complexul turistic Capradispune de o instalatie tip tiroliana pentru turistii sai. Este  un sport extrem destul de rar in Romania dar foarte popular in Europa. Instalatia este profesionala iar toata masurile de siguranta sunt verificate inainte de inceprea traseului. Inceprea traseului pe tiroliana se face in prezenta personalului calificat pentru evitarea evetualelor accidente.

1 Comment to “Tiroliana Fagaras, Capra”

  1. tiroliana cea mai taree distractie…merita de incercat…..merg si eu la vara …..:x supeeeeeeer

Leave a comment

Your email address will not be published.

**