Hotel Valea cu Pesti – 4 stele

Hotel Valea cu Pesti – 4 stele
Hotel Valea cu Pesti

Hotel Valea cu Pesti

Complexul turistic Valea cu Pesti – 4 stele are un amplasament de exceptie, intr-o zona in care pe un arc de cerc de 270 grade, ofera turistilor o priveliste minunata asupra Lacului Vidraru si a Muntilor Fagaras. Amplasat intr-un cadru natural deosebit, la o altitudine de 875 m pe malul Lacului Vidraru, la numai 7 km de Barajul Vidraru, la 12 km de Cetatea Poienari (obiectiv turistic inclus in circuitele Dracula) si la mai putin de 38 km de Curtea de Arges pe celebrul drum Transfagarasan – DN7C, Complexul Turistic Valea cu Pesti va ofera servicii turistice tot timpul anului la un inalt standard de calitate.

[box]

Prezentare Hotel Valea cu Pesti

Complexul turistic Valea cu Pesti are o capacitate totala de cazare de 60 de camere cu spatii destinate serviciilor de agrement, restaurant, seminarii-conferinte. La demisol este amplasata zona SPA (piscina interioara, sauna, jacuzzi) si zona de agrement (sala bowling, biliard si tenis de masa) si o sala multifunctionala. La parterul complexului se afla receptia, barul de zi, sala de conferinte (capacitate 80 de locuri, dotata cu ecran proiectie, videoproiector, flip-chart, sistem audio, sistem traducere simultana, laptop, televizor, DVD player) si restaurantul (capacitate 160 locuri). 

Camerele oferite turistilor sunt amplasate la etajele 1-4. Toate camerele au TV color conectat la un sitem de televiziune prin satelit, telefon cu acces direct la linie internationala si aer conditionat. Fiecare camera are grup sanitar propriu cu: lavoar, wc, cada/cabina de dus, foehn si telefon. Accesul spre camere se face cu liftul sau pe scari iar accesul in camere este direct din holul de nivel si aproape toate camerele au balcon.

Oferta hotelului cuprinde serviciile de baza oferite de un complex turistic, cazare si masa, dar ofera si posibilitatea organizarii de seminarii si conferinte, traininguri si diverse evenimente ca team-building, sarbatori de firma, nunti, botezuri, mese festive, inchideri de an, etc. Pe langa serviciile de baza oferite, complexul ofera servicii de agrement si petrecere a timpului liber atat in incinta complexului (pisicina interioara, sauna, jacuzzi, bowling, biliard, ping-pong), posibilitatea practicarii unor jocuri de salon (sah, rummy, table, carti de joc), cat si in afara acestuia prin practicarea unor activitatii ca: drumetii montane, agrement pe Lacul Vidraru sau activitati pe terenul de sport multifunctional aflat in dotarea complexului turistic (tenis, minifotbal, baschet, handbal, volei, etc).

De asemenea, se vor organiza programe speciale cu diverse ocazii (ex. Valentine’s Day, Halloween, Craciun, Revelion, Pasti, etc). In plus, se pot organiza excursii la obiectivele turistice din zona, pe Transfagarasan si la Lacul Vidraru, precum si excursii in zonele limitrofe (municipiul Curtea de Arges si la obiectivele din zona Curtea de Arges). Complexul dispune si de parcare proprie cu 40 locuri in incinta complexului turistic si inca 20 de locuri in imediata apropriere, la o distanta de circa 50m, in vecinatatea drumului national.[/box]

[box]


Vizualizaţi Obiective turistice, pensiuni Arges pe o hartă mai mare [/box]

[box]

Preturi cazare Hotel Valea cu Pesti:

 • CAMERA DUBLA – Camere cu pat matrimonial 200 LEI (50 euro)
 • CAMERA TWIN – Camere cu 2 paturi 200 LEI (50 euro)
 • GARSONIERA – Camere cu pat matrimonial si canapea 230 LEI (58 euro)
 • APARTAMENT 250 LEI (63 euro)
 • CAMERA SINGLE 180 LEI (45 euro)

TARIFELE PREZENTATE INCLUD TAXA LOCALA IN VALOARE DE 3%/CAM/ZI – confom Hotararii Consiliului Local Com. Arefu si MICUL DEJUN.

Suplimentar :

 • PENTRU ACCESUL LA ZONA DE AGREMENT, SE PERCEP URMATOARELE TARIFE:
 • piscina+jacuzzi+sauna30 lei/pers/3 ore
 • bowling 15 lei/pers/partida
 • biliard 15 lei/ora
 • ping-pong 15 lei/ora

NOTA:

 1. la apartament si garsoniera tarifele sunt pentru doua persoane; in cazul in care se doreste folosirea canapelelor se percepe un tarif suplimentar de 50% din tariful unui loc pentru fiecare persoana in plus;
 2. pentru copiii sub 12 ani, daca nu se doreste pat suplimentar sau folosirea canapelelor din apartament si garsoniera, cazarea este gratuita.
 3. pentru al III-lea loc in camera se percepe un tarif de 50% din tariful unui loc (în functie de tipul camerei) la care se adaugã micul dejun;
 4. in camerele si restaurantul Hotelului Valea cu Pesti nu este permis fumatul (se poate fuma pe balcoanele camerelor, pe terasa restaurantului, in holul receptiei, in bar);
 5. check-in: ora 14:00; check-out: ora 12:00
 6. program mic dejun: 8:00 – 10:00
 7. program acces agrement: 10:00 – 22:00
 8. tarifele in euro sunt calculate in baza cursului din 01.08.2011;

[/box]

[box]

Contact Hotel Valea cu Pesti

Telefon receptie: 0755.300.003; 0745.012.761; 0374.230.000
Tel/fax: 0248.721.070
Web: www.valea-cu-pesti.ro
E-mail: valeacupesti@gmail.com

[/box]

Leave a comment

Your email address will not be published.


**